Ügyfélszolgálat: +36-20-377-13-88

Köszöntjük az MM Bútoráruházban!

A bútor webáruház célkitűzése

Cégünk, az M. M. Bútor Kft többéves bútorforgalmazási tapasztalattal rendelkező vállalkozás, mely megalakulásakor a Minőségi Magyar bútorok forgalmazását tűzte ki céljául, ezért nevünk kezdőbetűit is e két szóból alakítottuk ki.


  • Meggyőződésünk, hogy az országot elárasztó külföldi bútorok között, melyek sokszor nem a minőséget helyezik előtérbe, a tradicionális, kiváló minőségű alapanyagokból, sok évtizedes szakmai tapasztalattal gyártott magyar bútorok, kiválóan megállják a helyüket.

  • Nem utolsó sorban hazai munkaerőt foglalkoztatnak, és hazai beszállítóktól szerzik be a bútorgyártáshoz szükséges alapanyagokat és alkatrészeket.

  • Kínálatunkban mára már import bútorok is találhatók, hiszen a közelmúltban -mindannyiunk által közismert okokból-, sajnos sok Magyar bútorgyár bezárta kapuit.

  • Természetesen ezek köre csak az itthon nem gyártott bútorokra korlátozódik. Alapvető célunk, a minőségi kidolgozású, stabil gyári háttérrel rendelkező bútorok forgalmazása.

Néhány év hagyományos értékesítésben eltöltött év után döntöttünk úgy, hogy az egyre fejlődő Internet lehetőségeit kihasználva, bútor webáruházként folytatjuk tevékenységünket.
Áruházunk létrehozásának alapvető célja, hogy kényelmesen, minden Internet felhasználó számára könnyen hozzáférhetővé tegyük a hazai bútorkereskedelem meghatározó bútorait, azok minden paraméterével és kiegészítő információjával együtt, ugyanakkor a hagyományos értékesítés „terheitől” megszabadulva, kedvező áron, a vásárlók költségeit a lehető legalacsonyabbra csökkentve, kínáljuk bútorainkat.Minden kedves látogatónknak kellemes nézelődést, böngészést és vásárlást kívánunk, kérjük, hogy javaslataikkal, ötleteikkel segítsék munkánkat, hogy még tökéletesebb kiszolgálásban részesíthessük Önöket! 

Az oldal minimum 1024x768 asztali PC képernyőre optimalizált. Kisebb felbontás vagy telefonok esetén egyes funkciók nem elérhetők. Bezárás az 'x' ikonnal.