Ügyfélszolgálat: +36-20-377-13-88

Köszöntjük az MM Bútoráruházban!

Általános információk

Köszönjük, hogy bútorvásárlásához az MM Bútoráruház Online bútor webáruházat választotta!


 
A vásárlók számára legkedvezőbb, legalacsonyabb árszint biztosítása érdekében, a webáruházban található bútorokat kizárólag On-line értékesítjük, mintatermi bemutatás, illetve "hagyományos" bútorüzletben végzett forgalmazás nem történik.


  • Az MM Bútoráruház On-line webáruházban bárki bejelentkezés, előzetes regisztráció nélkül böngészhet, vásárolhat.
 


  • A webáruházban feltüntetett árak, minden bútor esetében bruttó (ÁFA-val növelt) kiskereskedelmi fogyasztói árak.
Áruházunk kosaras rendszerben működik, tehát a kiválasztott bútorok a hozzájuk tartozó paraméterek (szín, kárpit, opció, stb.) kiválasztásával szabhatók személyre, melyek megjelölése után a virtuális bevásárló kosárba helyezhető. Ekkor a rendszer az adott bútorra vonatkozó konkrét árat kalkulál Önnek a kiválasztott opciók alapján.

  • A rendszer automatikusan biztosítja Önnek a mennyiség után járó árkedvezményt, amint a kedvezmény igénybevételéhez szükséges darabszámot, vagy értéket elérte
  • Előleg csak a raktáron nem elérhető, a megrendelés alapján gyártandó bútorok esetében fizetendő, mértéke a bruttó vételár 20 %-a, melynek pontos összegéről a megrendelést követő visszaigazolásban előlegszámlát küldünk.
Elsősorban a hazai minőségi bútorok gyártóinak bútor termékeit igyekszünk bemutatni és forgalmazni, kibővítve a külföldi, Magyarországon nem gyártott bútorokkal, illetve bútorcsoportokkal.

Az oldal minimum 1024x768 asztali PC képernyőre optimalizált. Kisebb felbontás vagy telefonok esetén egyes funkciók nem elérhetők. Bezárás az 'x' ikonnal.