Ügyfélszolgálat: +36-20-377-13-88

Köszöntjük az MM Bútoráruházban!

Szállítási időpontok

A bútorok raktárunkba érkezésekor az Ön által kiválasztott szállítási módnak megfelelően a következő lépések történnek.


 • Szállítás futárszolgálattal

  Átutalás esetén: Ön előreutalással fizet, az összeg beérkezését rendszerünk visszaigazolja , ezután a futárcég megkapja a fuvarmegbízást és a bútor(oka)t 1 munkanapon belül eljuttatják az Ön által megadott szállítási címre.
  Ebben az esetben nincs utánvét kezelési költség.

  Utánvét esetén: A futárcég megkapja a fuvarmegbízást és a bútorokat 3 munkanapon belül eljuttatják az Ön által megadott szállítási címre. Ön a futárnál készpénzben fizet a bútor(ok) átvételekor.
  Utánvét kezelési költséget tartalmaz.

  Figyelem! A futárcégek minden esetben hétköznapokon, munkaidőben szállítanak, egyedi időpontra vonatkozó igényeket nem tudnak figyelembe venni.
 • Szállítás bútorszállítóval
  Átutalás esetén: Ön előreutalással fizet, az összeg beérkezését rendszerünk visszaigazolja, ezután a bútorszállító cég megkapja a fuvarmegbízást és időpontot egyeztet Önnel.
  A házhozszállítás gyűjtőfuvarban történik a vételár beérkezését követő 3-10 munkanapon belül. Célfuvarban történő házhozszállításra, csak külön díjazás fejében van lehetőség.

  Ebben az esetben nincs utánvét kezelési költség.

  Utánvét esetén: A bútorszállító cég megkapja a fuvarmegbízást és telefonon időpontot egyeztet Önnel. Ön a bútorszállítónál készpénzben fizet a bútor(ok) átvételekor.
  A házhozszállítás gyűjtőfuvarban történik a termék raktárba érkezését követő 3-10 munkanapon belül. Célfuvarban történő házhozszállításra, csak külön díjazás fejében van lehetőség.
  Utánvét kezelési költséget tartalmaz.

  Figyelem! A bútorszállító cég körfuvarban, gyűjtőfuvarozással szállít, ezért a bútorok kiszállításának pontos időpontját, - minden esetben - a szállítmányozó cég ügyintézője fogja Önnel ismertetni.

A házhoz szállítás költségeiről további információt a " Szállítási Díjak" menüpont alatt találhat.

Az oldal minimum 1024x768 asztali PC képernyőre optimalizált. Kisebb felbontás vagy telefonok esetén egyes funkciók nem elérhetők. Bezárás az 'x' ikonnal.