Ügyfélszolgálat: +36-20-377-13-88

Köszöntjük az MM Bútoráruházban!

Felelősség korlátozása

Az üzemeltetőnek a felelősség korlátozására vonatkozó nyilatkozata.


 

 • Az MM Bútoráruház Online fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, frissítse, illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse, vagy megszüntesse.

   
 • A weboldal felhasználója elfogadja, hogy a weboldal módosításából, frissítéséből, működésének felfüggesztéséből illetve megszüntetéséből eredő kárért az MM Bútoráruház online felelősséget nem vállal. Az oldal és jellegéből adódóan, a bútor webáruházban forgalmazott bútorok folyamatosan frissülnek, bővülnek, megszűnnek, megváltoznak, stb.

   
 •  Ezért, az M. M. Bútor Kft. mint a bútor webáruház üzemeltetője, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathat bármilyen árat, termékleírást, vagy határidőt. A változás a webáruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe, a változás időpontjáig leadott megrendelésekre nincs hatással. Bármely módosítás attól az időponttól érvényes, amikor online megtalálható a http://mmbutor.hu weboldalon.

   
 • Minden vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

   

Az oldal minimum 1024x768 asztali PC képernyőre optimalizált. Kisebb felbontás vagy telefonok esetén egyes funkciók nem elérhetők. Bezárás az 'x' ikonnal.