Ügyfélszolgálat: +36-20-377-13-88

Köszöntjük az MM Bútoráruházban!

Használati feltételek

Az MM Bútoráruház Online webáruház használatának feltételei és az alkalmazott szabályozási, jogi és adatvédelmi rendszer.


 • Köszönjük, hogy bútorvásárlásához az MM Bútoráruház On-line bútor webáruházat választotta!

   
 • Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi Üzletszabályzatot, és az Adatvédelmi Szabályzatot, mielőtt megkezdené vásárlását áruházunkban.

   
 • A weboldalra lépés, annak látogatása és/vagy használata a Jogi Nyilatkozat és az Adatvédelmi Szabályzat teljes és feltétel nélküli elfogadását jelenti.

   
 • A weboldal használója az oldalra lépéssel, annak látogatásával és/vagy használatával elismeri, hogy a Jogi Feltételeket és az Adatvédelmi Szabályzatot elolvasta, megértette és elfogadja, valamint betartja a vonatkozó jogszabályokat és egyéb feltételeket. Az üzemeltető a Jogi Feltételek, valamint az Adatvédelmi Szabályzat előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására jogosult, amely változtatások a közzététel időpontjától hatályosnak tekintendőek.

   
 • Felhasználó elfogadja, hogy az oldalt mindenki saját felelősségére használja, az MM Bútoráruház Online webáruházban történő vásárlás, feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

   

Az oldal minimum 1024x768 asztali PC képernyőre optimalizált. Kisebb felbontás vagy telefonok esetén egyes funkciók nem elérhetők. Bezárás az 'x' ikonnal.